Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]wipe a smite

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

zaczolem grac w smite i widze ,ze nadal jest w fazie beta i mam pytanie

czy jak skonczy sie beta to wszystkie lvl sie cofna do 0 ? i postacie sie usuna z konta czy po prostu konta zostana usuniete

Opublikowano

Dużo mniej osób gra w smite niż w lola, jednak lol już ma pare lat :) Co do rankedów jest system ELO.

Myślę, że w smite gra stosunkowo mniej osób aczkolwiek nie ma co narzekać, ludzi jest sporo. Gra nie ma co ''narzekać'' bo jest popularna więc nie grozi jej ''śmierć'' lub zamknięcie serwerów jak raiderz.

Opublikowano

Myślę, że w smite gra stosunkowo mniej osób aczkolwiek nie ma co narzekać, ludzi jest sporo. Gra nie ma co ''narzekać'' bo jest popularna więc nie grozi jej ''śmierć'' lub zamknięcie serwerów jak raiderz.

Nigdy nic nie wiadomo, Hirez już porzucił Tribes oraz Agende, zero aktualizacji. Niedawno Erez pisał na reddicie, że na development gry wydali już 30 milionów a zarobili 10, oby smite jak wyjdzie z bety nie podzielił losu innych gier od Hirez'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...